+31 43 311 6438

Groepen

Bienvenue bij Bouchon D’en Face, het gezelligste restaurant in Maastricht waar we groepen met open armen ontvangen! We begrijpen dat het organiseren van een etentje voor een grote groep niet altijd even makkelijk is. Maar maak je geen zorgen, want bij ons ben je aan het juiste adres!

 

Onze menukaart is een feest voor alle zintuigen en biedt een uitgebreide keuze aan klassieke Franse gerechten en lokale specialiteiten. Onze chef-koks en hun team gebruiken alleen de beste ingrediënten en bereiden elk gerecht met liefde en vakmanschap. Of je nu een verjaardag, bedrijfsuitje of jubileum wilt vieren, wij zorgen voor een onvergetelijke culinaire ervaring!

Onze ruime en sfeervolle zaal is perfect voor grotere groepen. Hier kun je genieten van de beste gerechten in een ontspannen en gezellige sfeer. En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we ook een uitstekende wijnkaart met Franse wijnen.  Proost!

Of je nu met familie, vrienden of collega’s bent, wij zorgen voor een onvergetelijke avond. Dus waar wacht je nog op? Reserveer nu en laat ons jouw avond compleet maken!

CADEAUBON