+31 43 311 6438

Ons Verhaal

Bonjour! Sinds 1 oktober 2013 brengen wij bij BOUCHON d’en Face de typische bistro-stijl uit Lyon naar Nederland. Als enthousiaste Franse foodies wilden we de Nederlandse bevolking laten kennismaken met de heerlijke smaken van onze thuiskeuken. Met onze menukaart vol klassieke Franse gerechten zoals escargots, bouillabaisse en confit de canard, bieden wij een betaalbare en toegankelijke Franse culinaire ervaring.

 

Bij BOUCHON d’en Face staat kwaliteit en smaak altijd centraal. Onze keukenbrigade werkt uitsluitend met de meest verse en seizoensgebonden ingrediënten, zodat we je gerechten van de hoogste kwaliteit kunnen serveren. Onze chef-kok heeft jarenlange ervaring in gerenommeerde restaurants in Frankrijk en Nederland en weet als geen ander hoe hij traditionele Franse gerechten met een moderne twist kan bereiden.

Naast onze klassieke menukaart hebben we ook een menu gourmand. Dit menu biedt een uitgebreide culinaire reis door de Franse keuken, waarbij we de smaken van verschillende regio’s combineren en experimenteren met nieuwe smaken. We bieden ook een uitgebreide wijnkaart met Franse wijnen, zodat je je gerechten kunt combineren met de perfecte wijn.

Onze tijdloze en sfeervolle inrichting, gecombineerd met ons heerlijke eten, zorgt voor een onvergetelijke avond. Het is dan ook niet voor niets dat wij zijn uitgeroepen tot het fijnste Franse restaurant van Nederland! Ons interieur is geïnspireerd op de klassieke Franse bistro’s, met een moderne twist. Zo vind je bij ons comfortabele stoelen en banken om lekker in te relaxen terwijl je geniet van onze heerlijke gerechten.

Naast ons restaurant hebben we onlangs ons pand uitgebreid met het buurpand. Hierdoor hebben we nu iedere vrijdag en zaterdag extra gasten kunnen verwelkomen en hebben we een prachtige ruimte voor feesten, partijen, presentaties, meetings, service clubs events, borrels, en meer. Wij denken graag met je mee om je evenement tot een onvergetelijke ervaring te maken!

Wij nodigen je van harte uit om bij ons te komen genieten van de Franse keuken en sfeer. À bientôt chez BOUCHON d’en Face!

Een hele trouwe gast komt 2 keer per jaar. Ik kom bij Bouchon 5 keer per jaar. Dat zegt iets over de service en kwaliteit van eten.

Hans van Wolde

Patron-cuisinier Brut 172, Reijmerstok

Bouchon d’en Face haalt voor mij een stukje Frankrijk naar Maastricht!
In de tijd dat ik bij Paul Bocuse werkte heb ik bijna twee jaar in Lyon gewoond. De sfeer, de keuken die ik daar in de bouchons beleefde, vindt je nu gewoon in Maastricht. Bouchon d’en Face is voor mij een absolute aanrader.

Bart Ausems

Patron-cuisinier Tout à Fait, Maastricht

In een tijd dat veel restaurants uitsluitend een menu serveren vanaf 5 tot wel 8 gangen is het heerlijk om af en toe naar een goede en gezellige Bistro te kunnen gaan waar je vrij de keuze hebt uit het aantal gangen en kunt genieten van Franse klassiekers.
En dan is Bouchon d’en Face in het mooie stadsdeel Wyck een voltreffer: hier staan heerlijke bistro gerechten op de kaart zoals escargots , een mooie terrine , een gegrilde bavette, confit de canard zoals het hoort en als ‘gros bisous’ een Dame Blanche!

Harrie Beaumont

Oud-eigenaar Hotel Beaumont

Een leuke, gezellige en traditionele bistro vlak aan de oevers van de Maas. In Lyon een ware kunst, in Maastricht een ware aanwinst. Avec des Bons vins! À la vôtre!

Yoeri Vojacek

Eigenaar Vojacek Wijnen, Maastricht

Gelukkig nieuwjaar!

DIT JAAR OOK OPEN VOOR LUNCH OP
VRIJDAG EN ZATERDAG VAN 12 tot 16 UUR.