Alle à la carte gerechten kunnen in een 3 Menu Marché worden opgenomen. 3 Gangen omvat een voor-, hoofd- en nagerecht. Voor enkele gerechten geldt een supplement (aangegeven met een *).
Alle à la carte gerechten kunnen in 4 gangen Menu Marché worden opgenomen. 4 gangen bestaat uit 2 voorgerechten, een hoofd- en een nagerecht. Voor enkele gerechten geldt een supplement (aangegeven met een *).
Zachtgegaarde slakken in knoflookboter
Gebakken geitenkaas uit de oven met honing
Conserven uit de Vendée, handschoongemaakt, Millésimées 2021, met ingelegde sjalot
Kikkerbillen geserveerd in kruidenboter en peterselie
Ambachtelijke garnalenkroketten met tartaarsaus
Fijngesneden tartaar van rauw rundvlees, geserveerd met kapperappel en 63 graden ei
Huisgemaakte eendenleverpaté met getoast brioche broodje en confiture
Bavette (rood gebakken) met morillessaus
Gekonfijte eendenbout met sinaasappel-portsaus
Zie Play du Jour voor wisselend visgerecht
Voor 2 personen, saignant gebakken met twee sauzen
Duo van huisgemaakte quiche, met creème fraîche en een frisse salade
Romige vissoep met verschillende soorten verse vis en diverse groenten, geserveerd met croutons, rouille en Gruyère
Vanille ijs, espresso, Bastogne crumble en slagroom
Onze menukaart is slechts het begin! Iedere dag bedenken we extra gerechten die we met liefde op ons krijtbord schrijven – seizoensfavorieten, mooie vondsten van de markt, of gewoon iets waar we zelf heel blij van worden.
We proberen deze suggesties ook hier online bij te houden, maar… onze krijtjes zijn sneller dan het toetsenbord.
Benieuwd wat er vandaag op het bord staat? Kom langs en laat je verrassen aan tafel!
Geserveerd met Antiboise
Met Rode wijn saus
Gekonfijt Spaakhammetje met Béarnaise
Verderop vindt u de volledige wijnkaart van Bouchon d’en Face gemaakt en samengesteld met veel passie door onze patron-sommelier Robert in samenwerking met onze wijnadviseur Piet. Met uitsluitend Franse wijnen heeft Robert geprobeerd om ieder Frans wijngebied vertegenwoordigd te laten zijn op de wijnkaart. Van bekende gebieden tot en met de onbekende parels uit bijvoorbeeld de Jura. Want uiteindelijk heeft Frankrijk voor ieder smaakprofiel en iedere portemonnee een fantastische wijn net als deze wijnkaart.
Bonjour! Sinds 1 oktober 2013 brengt BOUCHON d’en Face de typische bistro-stijl uit Lyon naar Nederland. Met een menukaart vol klassieke Franse gerechten zoals escargots, bouillabaisse en confit de canard, bieden we een betaalbare en toegankelijke Franse culinaire ervaring. Onze tijdloze en sfeervolle inrichting, gecombineerd met ons heerlijke eten, zorgt voor een onvergetelijke avond. Niet voor niets zijn we uitgeroepen tot het fijnste Franse restaurant van Nederland! À bientôt chez BOUCHON d’en Face!
Begin Juli 2023 zijn wij in het Hilton Hotel te Amsterdam uitgeroepen tot Fijnste Franse Restaurant van Nederland in de categorie publieksprijs. We zijn hier zeer trots op en willen al onze gasten en iedereen die op ons gestemd heeft bedanken voor de waardering. Op zoek naar Frans restaurant in Maastricht? BOUCHON d’en Face!